Golf, padel och andra aktiviteter

Spela golf, padel och umgås

på Sommarro Golf.

Karlstad Närmaste golfanläggning

Vi erbjuder 2 golfbanor (12 hål Links & 9 hål Lilla Banan/ Pay and Play), stor driving range, chip och puttgreen, 4 padelbanor, Bistro/café i vårt klubbhus där du även hittar golfsimulator, shop, omklädning och reception.

Alla är välkomna, nybörjare som proffs, golf- eller padelspelare och alla andra andra som vill trivas tillsammans på Karlstads Grönaste Mötesplats.
Fri parkering, använda gärna miljövänliga alternativ som cykel, stadsbuss till oss.

 

 

Snabbfakta:

  • 21 golfhål (12 hål Links & 9 hål Pay and Play
  • 4 padelbanor utomhus
  • Driving Range med 40 platser varav 6 under tak
  • Övningsmöjligheter med putt, putch och chip
  • Klubbhus med simulator, biljard, game room, omklädningsrum, bistro/café, shop, festlokal och bagförvaring, toaletter och dusch
  • Väderskyddad uteservering med bar

Läs mer om 12-hål Links

Läs mer om 9-hål Lilla Banan

Läs mer om Driving Range

Läs mer Padelspel och paket

Sveriges bästa

Links 12-hål

Hög tillgänglighet och snabba rundor på den närmaste golfbanan i Karlstad.

Om man får önska vill man ha massor av sand när man skall bygga en högklassig golfbana. Sommarro är byggd på sanddeltat som Klarälven skapat under hundratals år, vilket är ett i det närmaste perfekt underlag för en golfbana. Sedan starten 2006 har vi aldrig stängt banan pga regn och vi har längst golfsäsong i regionen.

Golf för alla

Lilla Banan Pay & Play

Lilla banan ”Pay & Play”, innehåller 9 hål mellan 110-240 m. Det är gemensam tee (utslagsplats) för både herrar och damer.

Det är en riktig golfbana i miniatyr kan man säga. Det finns hinder men de är färre och enklare än på en stor bana. Helt enkelt en perfekt banan för nybörjare. Du kan även sänka ditt handicap på Lilla banan då den har fått en slopevärdering.

Konferens

Kombinera med aktiviteter

Vi kan erbjuda prisvärda konferenspaket eller utbildningsdagar för grupper mellan 4 till 50 personer i en lugn och avspänd miljö. Kombinera med aktivteter ute eller inne och självklart löser vi fika, mat och dryck till er dag.

Det är enkelt att parkera, ta cykel eller stadsbuss till Sommarro och vi är med er hela dagen för att underlätta och se till att allt fungerar som ni vill.