Golf för alla

Lilla Banan
by Svensk Fastighetsförmedling 9-hål

Lilla Banan Pay and Play

En golfbana för alla!

Lilla banan ”Pay & Play”, innehåller 9 hål mellan 110-240 m. Det är gemensam tee (utslagsplats) för både herrar och damer. Det är en riktig golfbana i miniatyr kan man säga. Det finns hinder men de är färre och enklare än på en stor bana. Helt enkelt en perfekt banan för nybörjare. Du kan även sänka ditt handicap på Lilla banan då den har fått en slopevärdering.

För att spela på Lilla banan, Pay and Play, behöver du varken ha egen utrustning, grönt kort eller medlemskap. Allt som du behöver finns att köpa eller hyra hos oss. Rolig och prisvärd aktivitet för familjen, personalaktiviteten, friluftsdagen, kompisgänget etc.

Du bokar tid på Lilla Banan via en app som heter Sweetspot. Läs mer om den och hur du bokar här. Alla kan boka via appen, även om du inte har ett aktivt golfID eller handicap. Om ni är ett större gäng eller vill ha en tävling på Lilla Banan, hör gärna av er så kan vi boka av och hjälpa er.

Greenfee och bokning

På Sommarro Links tillämpar vi dynamisk prissättning och förskottsbetalning av Greenfee. Tidsbokning sker i appen Sweetspot (läs mer här) eller direkt till/på Sommarro 054-159015.

Inga rabatter ges på det dynamiska priset. Rätt till avbokning och full återbetalning kan ske upp till tre timmar före bokad tid. Pengarna återbetalas direkt till samma kort som du betalade med.

Juniorer har 50 % på den dynamiska Greenfee som gäller vid bokningstillfället.

Alla Guldmedlemmar kan erbjuda 10 % Greenfeerabatt (på den dynamiska Greenfee som gäller vid bokningstillfället) till sina gäster om de spelar i samma boll/bokning.

Tidsbokningen är för ditt första varv med 12-hål, vill du spela mer bokar du en ny tid på plats.

Frikort & Priser

Golfbil (max 2 pers) – 3 timmar 300 kr
Vagnhyra 50 kr
Hyra 1/2 golfset inkl. bag 200 kr

Om ni vill ha en gruppbokning längre i förväg, kontakta oss.

Om du saknar kvitto eller annat bevis på erlagd betalning tillkommer en kontrollavgift på 1000 kr förutom ordinarie greenfee.

För medlemmar i PGA, SGF, SGA & GAF med introduktionskort gäller fritt spel på Links vid ett tillfälle under året. Obligatoriskt att kontakta klubbchef, greenkeeper eller pro senast en dag före speldagen. För oanmälda eller återkommande besök erläggs 50 % av ordinarie greenfee utan eventuell rabatt.

Bokningsregler

Hos oss bokar du din speltid via appen Sweetspot eller direkt till/på Sommarro.

Vid bokning skall Golf-Id uppges

Senast 20 minuter innan start skall man ankomstmarkera sig i Sweetspot eller receptionen.

Vid “no show” (ej på plats) utan giltigt skäl kommer vi att ta kontakt med spelaren och ersättning utgår.

Gästspelare med hcp 37 – 54 skall ha sällskap av minst en spelare med officiellt hcp.

När det är mycket bokningar på banan kan vi sätta ihop fyrbollar för att frigöra starttider.

Vi använder oss av OnTag scorekort som du kan få i receptionen eller via deras app.

Vi rekommenderar även Golf GameBook för scorekort och banguide

Banöversikt Links