Lektioner & Träning

Utveckla din golf

med våra tränare.

Utveckla din teknik och taktik

Vi har stor vana att erbjuda och genomföra privatlektioner och kurser för att starta och utveckla din golf. Sommarro passar utmärkt för att starta sin golfkarriär, vi har två banor där du kan träna och spela till dig ett handicap och vi ligger centralt i Karlstad – lätt att ta sig till även med Karlstadbuss.

Vi har två tränare som du kan boka upp för privatlektioner, kurser, grupper eller prova på. Med ett engagameng och vilja att utveckla din golf använder de kunskap, övningar och hjälpmedel för att du ska hitta rätt och bli bättre.

Head Pro & PGA Golf Tour Professional Lucas Norman. Mobil 070-555 48 11 Mail: lucasnorman90@hotmail.com

Golf Pro Erik Johansson. Mobil 076-319 24 47 Mail erik@karlstadcitygolf.se

Har du några frågor kontakta Sommarro Golf på 054-159015 eller reception@karlstadcitygolf.se

Boka din lektion eller kurs direkt

Nedan ser du möjligheter till lektioner, kurser och våra planerade Grönt Kort kurser med datum. Välj vilken typ av lektion eller kurs du vill se, välj datum och tid för att boka din lektion. Använd GolfID och lösenord som på Min Golf.

Privatlektioner

Egen träning och upplägg

Utmana kompisgänget eller företaget på golf eller padelaktivitet på Karlstad Grönaste Mötesplats

På Sommarro kan vi ordna roliga aktiviteter för alla, golfare eller inte. Vi kan sätta ihop paket med golf, padel, simulator, promenad och mer som alla kan vara med på. Varför inte prova en lagtävling i golf med jobbarkompisarna eller kompisgänget? Många har redan provat oss.

Grönt Kort Kurs

Starta din golfresa

Vi arrangerar både ”klassisk” företagsgolf, kick-off eller prova-på dag för företeget eller kompisgänget. Inga förkunskaper krävs och vi löser aktivteter från ”prova på” ca 1 timme, Lilla Banan ca 2.5 timme och Links 3 timmar. Det bästa är att ni får mycket tid för umgänge och den viktiga social delen av er dag. Padel kan självklart vara fokus eller del av er dag.

Kombeinerat med mat och dryck, tid för konferens eller annat nyttigt får ni en produktiv och trevlig halv- eller heldag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Golf Pro Erik Johansson

Kurser för alla

Utvecklas i grupp med andra

Vi kan erbjuda prisvärda konferenspaket eller utbildningsdagar för grupper mellan 4 till 50 personer i en lugn och avspänd miljö. Kombinera med aktivteter ute eller inne och självklart löser vi fika, mat och dryck till er dag.

Det är enkelt att parkera, ta cykel eller stadsbuss till Sommarro och vi är med er hela dagen för att underlätta och se till att allt fungerar som ni vill.

 

 

 

 

 

 

 

 

Golf Pro Lucas Norman