Träna och Utvecklas

Driving Range, Toptracer
& Golfsimulator

Driving Range & Övningsområde

Karlstads närmaste range

Välkommen till vår Toptracer Range!
Karlstad City Golf Sommarros Driving Range är vår populära range där alla golfare i olika nivåer öva på sin sving och förbättra sin spelstil. Anläggningen erbjuder en välutrustad driving range med både öppna och täckta platser (totalt ca 60 st varav 6 under tak) för träning vid alla väderförhållanden. Vid Rangen finns även vår Golfstudio där du kan ta golflektioner och prova ut klubbor.

Hur fungerar Toptracer Range?

Toptracer Range visar en exakt projicering av dina slag på en skärm i ditt rangebås. Du kommer att se exakt hur långt du slår och hur nära målet bollen hamnar. Toptracer Range gör golfträningen roligare, intressantare och du kan även spela virtuella golfrundor, tävla mot dina kompisar och skapa olika träningsutmaningar. För de minsta har vi något som kallas ”Go Fish” , här samlar du poäng och kan få upp allt från en Haj till något annat spännande och kul!

Vi har flera flaggor utplacerade för tydliga mål på rangen. Lite större flaggor står även placerade på rangen, tanken är att de skall simulera en fairwaybredd för att hjälpa till med träning av de längre slagen. Om du står vid någon av våra Toptracer utslagsplatser så ställer du enkelt in siktet på skärmen på vilken flagga du vill sikta på. För att få ut så mycket som möjligt uppmanar vi dig att ladda ner ”Toptracer Range” på App store eller Google play. I appen kan du sedan hålla koll på alla dina slag och spara dina resultat.

Betala vid maskinen eller i GolfMore appen

Vi har ett betalsystem på rangen som heter GolfMore, det enklaste och smidigaste sättet där du får chans till bonusbollar är att ladda ned appen GolfMore och ladda/köp värde direkt i appen. Du laddar ned appen där appar finns, sök på GolfMore. Alla som har ett GolfID loggar in direkt med samma lösenord som på Min Golf, säg nej på frågan om du har ett GolfMore konto så skapas ett automatiskt.

På vår range kan man betala med betalkort, Swish eller via appen GolfMore direkt vid maskinen. Om du köper Top-Up paket via appen får du bonus som ger dig fler bollar. Om du är Guldmedlem får du ytterligare fler bollar vid köp i appen eller i receptionen. Har du ett Solokort behöver du lägga om det till det nya systemet eller helst lägga det i appen direkt.

Kontakta receptionen för mer information.

Priser
  • Size Small 25 bollar – 40 kr
  • Size Medium 40 bollar – 60 kr
  • Size Large 60 bollar – 70 kr

Du kan köpa värdepaket direkt i Golfmore appen eller i vår reception:

  • 250 kr så laddas ditt konto med 275 kr (9 % mervärde)
  • 500 kr så laddas ditt konto med 600 kr (17 % mervärde)
  • 1000 kr så laddas ditt konto med 1 400 kr (29 % mervärde)

Som Guldmedlem på Sommarro får du ytterligare mer:

  • 250 kr så laddas ditt konto med 300 kr (17 % mervärde)
  • 500 kr så laddas ditt konto med 800 kr (38 % mervärde)
  • 1000 kr så laddas ditt konto med 1 750 kr (43 % mervärde)

Trugolf Golfsimulator

Varmt & skönt i klubbhuset

Välkommen till vår Golfsimulator!
Du hittar vår simulator i klubbhuset, varmt och skönt i en stor lokal där ni är ensamma.
Tider bokas per timme direkt på Min Golf (välj Trugolf Simulator Inomhus som bana), förslag på minst 2 timmar för 18 hål. En person bokar men ni kan vara fler som spelar. Ordnarie pris är 400 kr per timme oavsett antal spelare. Guldmedlem har rabatt, vi säljer klippkort med rabatt, mer info och frågor direkt till Sommarro på 054-159015.
Ni kan boka mat och dryck i samband mer ert spel, gör detta minst en dag innan direkt till receptionen.

Boka starttid på Lilla och Trugolf Simulator