Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Premär Links 2024

april 24 @ 14:00

Efter ett lång, snöig och isig vinter kan vi äntligen öppna Links onsdag 24 april med premiärslag och första start 14:00. Vi släpper upp för att boka tid 24 timmar tidigare dvs. tisdag kl. 14:00. Du bokar tid i Min Golf på webben eller nya Min Golf appen.

Det har varit en besvärlig vinter för golfbanorna i vår närhet och även för oss. Ni kommer att se vinterskador på banan och även en del våta områden pga. högt grundvatten och i Klarälven. Men annars kan vi presentera en bra vårbana och vi vill gärna se alla våra glada och positiva medlemmar igen.

Vi förväntar oss ett högt tryck på sugna golfare så vi ber alla att hålla ett bra tempo och självklart att vara extra noga med att laga nedslagsmärken och lägg tillbaka torv över hela banan. Vi spelar med en klubblängds lägesförbättring på hela spelfältet och en del bunkrar har vatten i sig och de är markerade med MUA. Mattor på alla korthål, ordinarie tee på alla andra hål.

I övrigt gäller:

  • tidsbokning alla dagar 06:00-22:00 på Min Golf (vi kommer att stänga vissa tider om frostrisk finns)
  • vi kommer att flytta 1- och 2-bollar och pussla ihop så att fler kan få chansen till spel och bättre flyt på banan. Stäm av din tid vid ev. flytt direkt i Min Golf eller receptionen.
  • alla ska ankomstregistrera sig minst 20 min innan spel, detta gör du enklast direkt i Min Golf appen eller i vår reception.
  • håll din starttid och slå ut på rätt tid så får vi bäst flyt på banan

Lilla Banan öppnade redan idag måndag 22 april, missa inte att ta ett varv på den också. Reception, shop och restaurang är öppet vardagar 09-17 och helgdagar 09-14. Kontakta oss om du har några frågor.

Välkommen till golfsäsongen 2024!

Details

Date:
april 24
Time:
14:00
Event Category:

Venue

Karlstad City Golf Sommarro
Flygfältsvägen 1
KARLSTAD, 653 38 Sverige
+ Google Map
Phone
054159015

Organizer

Karlstad City Golf Sommarro
Phone
054-159015
Email
reception@karlstadcitygolf.se
View Organizer Website