Tisdag 26 mars välkomnade vi över 100 medlemmar till vår Kick-Off information 

Här följer en sammanfattning om träffen:

Under 2022 hade vi 1 208 medlemmar, varav cirka 100 var medlemmar i SJGK. Tillsammans spelade vi 22 303 rundor (ej tävlingsspel), en ökning från 2021 då vi spelade 22 535 rundor. Antalet greenfeerundor låg på 5 695, något färre än året innan då vi hade 4 884 sådana rundor. Det betyder i genomsnitt 13,8 sällskapsrundor per medlem under året.

Vår omsättning låg på knappa 13 000 000 kr, vilket ger oss goda förutsättningar för framtida investeringar. Detta är ett resultat av vårt starka team och våra fantastiska kunder. Vi strävar alltid efter att skapa trevliga event och en härlig stämning, vilket vi ser som nyckeln till framgång. Med bra personal, nöjda kunder och en positiv atmosfär kan vi se fram emot en lysande framtid för vår klubb.

Vi visade upp när det spelas mest golf under vecka och när på dagen samt tipsade om appar som underlättar golfen bl.a nya Min Golf bokning och Golfmore range.

I vår Reception & Shop strävar vi efter att erbjuda en service i världsklass, med en hög kunskapsnivå för att möta alla våra medlemmars och gästers behov. Vårt team, bestående av Lisa, Jonas, Nellie och Martin, är dedikerade till att ge varje besökare en minnesvärd upplevelse från det ögonblick de kliver in genom dörrarna.

I vår Restaurang & Utebar erbjuder vi inte bara rätt utbud av mat och dryck, utan även en service av högsta kvalitet. Danne, Henrik och Hasse är våra stolta värdar som ser till att varje måltid blir en kulinarisk upplevelse och varje besök till vår utebar blir en stunds avkoppling och njutning.

På vår Bana är vårt mål att leverera den bästa spelupplevelsen möjlig, med hänsyn till förutsättningarna. Vårt engagerade team, bestående av Micke, Johan, Peter, Henrik och Hasse (tillkommer två ytterligare), arbetar hårt för att säkerställa att varje runda är en minnesvärd och njutbar upplevelse för våra medlemmar och gäster.

Vår Pro, Träning & Junioravdelning leds av Erik och Lucas, som brinner för att utveckla våra medlemmars spel och främja golfens glädje och gemenskap bland våra yngsta medlemmar. Med deras expertis och engagemang är vi säkra på att alla som deltar i våra träningsprogram och junioraktiviteter får en positiv och lärorik upplevelse.

Vi presenterade vidare vår idé om Onsdagsgolfen för alla och våra planer för golfresor i närområdet där alla kan anmäla sig och fälja med på en tur. Håll utkik för mer information om detta inom kort.

Som slutpunkt pratade vi om uppning av banorna och vi behöver lite värme för att vi ska kunna göra de arbeten som behövs. En medeltemperatur på 5-6 grader minst i greenerna så kan vi klippa och våga släppa på spel. Med lite tur och skicklighet kan detta ske inom första delen av april.