Söndag 29 oktober kommer att vara den sista speldagen på Links, från måndag 30:e kommer vi att starta med invintringsarbete för chansen att öppna tidigt i vår med så fina förhållanden som möjligt. Den stora fördelen med att få tid för detta är att gräset kan förberedas och komma ned i ”viloläge” för att klara vintern på bästa sätt. 

Vi öppnade Links  14 april och har haft en fin säsong med rekord på antal medlemmar och mycket spel. Vi har under hösten märkt stort intresse inför nästa säsong och ser fram emot att presentera nästa års upplägg inom kort. Fokus kommer alltid att vara lång säsong med tidig vårstart, hög tillgänglighet och chans till spontanspel på fina spelytor. 

Lilla Banan kommer att hållas öppen, med reservation för kallare/sämre väder. Alla som spelar ska ha en bokad starttid och på Min Golf ser du snabbt om det är öppet och kan boka. Spelförbud vid frost, absolut förbjudet att beträda spelytor. Missa inte vår klassiker ”Vinterligan” som spelas varje lördag med start 4 november. Samling 09:30 med första start 10:00, anmälan på Min Golf senast 18:00 dagen innan. Vi spelar 9 hål på Lilla och njuter av en sopplunch och gött häng efter spel.

Vi har gjort en genomgång på vår Trugolfsimulator och även uppgraderat med fler banor att spela. Den går att boka redan nu på Min Golf eller direkt till receptionen. Ordinarie pris är 400 kr per timme men alla Guldmedlemmar har rabatt och betalar 250 kr per timme (fritt antal spelare). Du kan också lösa klippkort som är laddat med 10 timmar för 2500 kr ordinarie och 2000 kr för Guldmedlemmar. Om du köper fler kort kommer du att få rabatt på kort nummer 2 osv. Hör av dig för att ladda ditt kort och vi kan också hjälpa gäng som vill ha ”stående” tider varje vecka.