Nu kan vi presentera vår satsning inför framtiden – robotklippare.

Tillsammans med vår leverantör Green Deer och svenska Husqvarna kommer vi till veckan att installera den nya GPS-styrda klipparen Ceora på alla ruffytor på Links och rangen. Det kommer att vara 3 st klippare som mestadels klipper nattetid men också synas på dagtid.

Vi är stolta att vara bland de första i vår region och även i Sverige som går över till ”grönare” drift och bättre spelytor med robotklippare på större ytor. Det kommer säkert vara en inkörningsperiod där vi hittar bästa upplägg som vi hoppas alla har överseende med. När vi går in i nästa års säsong kommer vi förhoppningsvis även klippa en del fairways men också Lilla Banan och vi tror att alla golfare kommer att märka av bättre spelytor men också mindre störningar vid spel. Att det ger oss chansen att hinna mer finish är också en bonus.

Välkommen till Karlstad City Golf Sommarro!