Som sig bör kan vi som första golfbana i regionen öppna upp för spel. 

Vi öppnar Links torsdag 14 april med första start 14:00 och du kan redan nu boka upp din runda i Min Golf på webben eller appen.

 Det har varit en rätt gynnsam vinter för golfbanan men den senaste tidens kalla nätter och snö har gjort banan känslig. Vi förväntar oss ett högt tryck på sugna golfare så vi ber alla att hålla ett bra tempo och självklart att vara extra noga med att laga nedslagsmärken och lägg tillbaka torv. Vi spelar med en klubblängds lägesförbättring på finklippta delen av banan och en del bunkrar har vatten i sig och de är markerade med MUA (mark under arbete).

I övrigt gäller:

  • tidsbokning alla dagar 06:00-22:00 (vi kommer att stänga vissa tider om frostrisk finns)
  • vi kommer att flytta 1- och 2-bollar och pussla ihop så att fler kan få chansen till spel och bättre flyt på banan. Stäm av din tid vid ev. flytt direkt i Min Golf eller receptionen.
  • alla ska ankomsregistrera sig minst 20 min innan spel, detta gör du enklast direkt i Min Golf appen eller i vår reception.

Vi öppnar samtidigt chip och puttgreen och rangen är öppen som vanligt men Lilla Banan kommer vi att avvakta lite med öppning.