Nu är det dags att betala in din spelavgift om du inte redan har gjort det. Vi skickar inte ut några fakturor utan du får själv lösa hur du enklas och bäst löser det. Kom ihåg att vi erbjuder alla befintliga och nya medlemmar en reducerad spelavgift på 500 kr om du betalar senast 28 feb 2023. Därefter justerar vi alla avgifter med 500 kr och det finns risk för att vissa spelakategorier är slut. Du har en garanterad plats och lägre spelavgift! Är du ny medlem, kontakta oss så lägger vi upp dig så att du kan betala.

Vi har följande alternativ:

  1. Betala via Min Golf. Vi rekommenderar detta sätt då allt sker per automatik. Logga in på ”Min Golf” (https://mingolf.golf.se/) och gå till ”obetalda avgifter”. Där har vi lagt upp motsvarande kategori som du hade 2022 och årets avgift som du enkelt kan betala med kort, be om en faktura eller Swish. Kom ihåg att bocka i den avgift som du vill betala så öppnar sig betalsätt. Du kan även ansöka om autogiro och fylla i de uppgifter som behövs för det. Vill du ändra kategori behöver du kontakta oss så vi kan justera innan du går vidare.
  2. Betala på plats. Kom ut till Sommarro (vi har f.n. öppet vardagar 09-15) och betala direkt i kassan med kort eller Swish. Vi klarmarkerar dig direkt och du kan även få ett kvitto för friskvård om du behöver det.
  3. Ring och betala via Swish. Ring oss på 054-159015 så kan vi slå din avgift i kassan och skicka över en Swishbetalning som du direkt kan signera. Vi klarmarkerar dig direkt.
  4. Ansök om autogiro via mail eller telefon. Vi kan hjälpa dig med autogiroansökan manuellt. Ring eller mail oss så hjälper vi dig.
  5. Betala in till vårt BankGiro. Betala in motsvarande avgift på Sommarro Golfs Bankgiro BG 5467-6358. Uppge ditt GolfID som meddelande. Vi stämmer av en gång i veckan och klarmarkerar dig i GIT.

Har du friskvårdspengar på en portal som Wellnet eller ePassi kan du köpa för max 3000 kr, välj Sommarro Golf som mottagare. Resterande belopp dvs. mellanskillnaden behöver du lösa manuellt direkt till oss på plats eller via telefon/Swish. Efter mellanskillnaden är betald kan vi klarmarkera dig. Har du friskvårdpengar på annat sätt får du ett kvitto efter köp på Min Golf eller via kassan på plats. Be om att få ditt personnummer skrivet på kvittot.

Har du frågor eller behöver hjälp, kontakta oss på 054-159015 eller reception@sommarogolf.se