Lördag 6 augusti spelade vi årets Cancergolf till förmån för Cancerfonden och forskningen mot cancer. Vår ambassadör Bernt Nordin hade, som vanligt, varit flitig på stan och samlat in presentkort och andra priser från en rad partners. Dagens startavgifter tillsammans med lotteri och även en tavla som vi trycker upp gjorde att vi fram till tävlingen har samlat ihop 32 750 kr till Cancerfonden och redan nu satt rekord i insamlingspengar. Tavlan i receptionen är fortfarande öppen och vi hoppas att fler vill bidra, du får även en lott där du kan vinna 1 miljon. Vi spelade även tävling på Lilla Banan där alla pengar gick till Barncancerfonden och dess forskning. Tack alla som spelade, partner som ställer upp med priser och alla andra runt om tävlingen.

Vinnare årets Cancergolf, Patrik Ellström & Bert-Ola Larsson i B-klassen samt Olle och Carl-Johan Axelsson i A-klassen. I mitten Bernt Nordin, vår ambassadör.

Partners som hjälpte oss med tävlingen är Plaza Hotell, Motor Trend, ICA Kvantum Nolgård, Ankdammen, Pinchos Inre Hamn, Löfbergs Fastigheter, Löfbergs Kafferoster, Tryckeriet, Debut, Bergqvist Skor, Karlstadhus, Sommarro Golf, Karlstad GK, Hammarö GK, Preem Lamberget, Väskshoppen, ProVia Vägmärkning, Golfstore, Syster C, Lecab Lastbilar, Elite Stadshotellet Karlstad, Brasseriet, Höglunda Gård, Abbes Golfkrog.