Äntligen dags igen för golfpremiär 2022 och vi öppnar Links 12-hål långfredag! Våra banor har klarat vintern relativt bra, det är dock blött på en del platser efter den senaste snön och som ni alla förstår har gräset inte hunnit växa sig strakt ännu.. Gräset är inne ett känsligt läge så vi kommer att ha en (1) klubblängds lägesförbättring på hela spelfältet men annars spelas banan ordinarie, förutom någon bunker som är blöt. SUPERVIKIGT att alla lagar nedslagsmärken och trampar till torvor. Sweetspot är öppet för bokning.

Vi kommer att klippa samt vältra och dressa greener för att få en bra yta att spela golf på. Banan kommer att spelas ordinarie förutom en del bunkrar och områden som är blöta efter den senaste snön och du bokar och betalar din speltid via appen Sweetspot. Se till att betala din starttid inom tre timmar från bokning, annars avbokas er tid. Greenfee är dynamisk vilket betyder att du kan hitta olika priser beroende på när på dagen du bokar och hur lång tid innan (Vardagar mellan 350 kr och max 450 kr samt helgdagar mellan 350 kr och 500 kr). Vi har tidsbokning alla dagar 06-22 men kommer att justera/stänga en del tider framförallt vid risk för frost eller banarbeta. Vi kommer också att flytta ihop en- och tvåbollar för att fler ska få chansen och bättre flyt på banan.

Alla spelare måste ankomstregistrera sig innan spel (görs direkt i Sweetspot under din bokning eller säg till i receptionen) och vi vill rekommendera digitala scorekort, gärna OnTag eller Game Book. Vi kommer att under 2022 försöka att minimera antal printade scorekort för miljöns skull och kommer att max skriva ut ett scorekort per boll.