Den 11-12 mars 2022 är du varmt välkommen till Karlstad CCC för en helt ny golfmässa som vi på Sommarro Golf är med och arrangerar. Mässan är skapad för dig som golfare, eller som är intresserad av att börja spela golf.

Under mässan kommer du att få träffa en rad utställare, Värmlands Golfförbund arrangerar aktiviteter för barn- och unga, Callaway, Corbra, Titleist och Taylormade erbjuder provningar och i golfshoppen hittar du kläderna och accessoarerna inför årets säsong.

Under mässans två dagar kommer det även att presenteras en rad intressanta föreläsningar som både är inspirerande och ger dig handfasta tips på hur du kan utveckla ditt golfspel. Du kan läsa mer här (länka till: Seminarier – Scandinavian Golf Fair)

Öppettider:
Fredag 11 mars 13.00-20.00
Lördag 12 mars 10.00-17.00

Boka din biljett och se hela utställarlistan www.scandinaviangolffair.se

Som medlem i Sommarro Golf erhåller du en rabatt på biljettpriset – håll utkik efter vårt nästa nyhetsbrev så får du en kod att använda

Scandinavian Golf Fair arrangeras av Karlstad CCC i samarbete med Bryngfjorden GK, Karlstad GK, Sommaro Golf, Golfstore Karlstad och Pro Quality Bryngfjorden. Och med stöd av Svenska Golfförbundet och Värmlands Golfförbund.